неделя, 3 май 2009 г.

ВИП Брадър 3 - Цирк!


Знам, че не откривам топлата вода и, че всеки нормално мислещ човек би се съгласил с мнението ми. И понеже това си е моето блогче, реших да споделя моята гледна точка по въпроса. Бях подтикнат към това действие преди 2-3 минути, когато реших да погледна ТОП 40 клиповете за днес на Vbox7 . През клип виждам заглавие от рода на "Део се оригва, а Преслава се стряска", "Преслава говори с камерата а тя се ебава с нея Vip Brother епизод 3", "Vip Brother - Безсъницата На Преслава", "Vip Brother 3 - Преслава разказва мръсен виц" и още много. Нима тези, които качват клиповете не осъзнават, че и ВИП персоните са хора, които се оригват, имат нужди и правят всичко останало, като всички останали?
Тези хора влезнаха в шоуто, за да "помогнат" на деца, които наистина имат нужда от финансова подкрепа, а не да правят ЦИРК! Какъв пример дават на младото поколение(заема най-голям дял от аудиторията на предаването) тези хора, които трябва да бъдат някакъв символ за тях. Свидетели сме как все по-често децата подражават на известните батковци и какички, които пък от своя страна не спират да приказват за секс и още куп небивалици, чиито място не е пред камерата. Ругаят за щяло и нещяло, а после родителите излизат виновни за подобен тип поведение у тяхните деца. Това поведение се поражда именно от нашите ВИП личности, които обитават къщата, а и още ред шоута, където не правят по-различни неща.
От къде идва проблема? Аз предолагам, че те просто не могат да бъдат интересни с друго на нормално разсъждаващите хора и точно за това и не успяват. Както споменах, аудиторията на предаването са главно лица между 12-17 годишна възраст. Не казвам, че всички са еднакви, но една голяма част иска да бъде като кака Преси, да показва максимално гърдите си. Друг иска да бъде като батко Ицо, който пък от своя страна пипа гърдите на кака Преси.
И понеже голям процент от българите, които виждат какво става, не вземат никакво отношение по въпроса и си затварят очите, можем да видим как ще изглеждат нашите деца след време. Точно като хората, които наблюдават по телевизията. За тях това е актуално, те това харесват!
Гласувайте за блогчето ми в BGTOP.

Няма коментари:

Публикуване на коментар