вторник, 5 май 2009 г.

Печелете пари с българска афилиейт програмаВ тази статия ще научите за един проверен от мен източник на доходи. Почти всеки е чувал за афилиейт маркетинг и колко лесно може да печелите от него, но само ако знаете какво правите. При повечето афилиейт програми е необходимо да сте запознат с английския език на поне основно ниво. Тук обаче трябва да забравите за тези притеснения, защото Вашите потенциални шефове са българи. Те ще Ви предоставят избор на банери, които трябва да поставите на сайта си. Пари печелите, когато някои кликне на банер във Вашия сайт. Елементарно нали? Държа да отбележа, че по никакъв начин не трябва да манипулирате кликовете, понеже това няма да Ви се отрази добре. Най-вероятно ще доведе до забрана на текущия акаунт. Условията може да прочетете директно на сайта, към който ще дам линк в следващите няколко реда.
Банерите, както и сайтовете са със съдържание за възрастни и в никакъв случай не се препоръчва на лица под 18 години, да разглеждат, да се включват, както и да разпространяват на други непълнолетни лица сайтовете от мрежата на bg-sex.com. Факт е обаче, че аз не мога да Ви попреча да ме последвате. Това решение оставям на Вас. Някои от банерите виждате и в този блог. Нека те Ви ориентират какво представлява един банер от мрежата на шефа.
Не очаквайте парите да започнат да валят, когато Вашите приятели кликнат на рекламите. Както за всяко нещо, така и тук, се изисква постоянство и коректност към работодателя. Нямате търпение да се включите? Няма да Ви държа в напрежение... Ето мой реферален линк, от който може да се регистрирате, но няма да загубите нищо, а само ще ми помогнете. Нещо като благодарност за това, че Ви представям една страхотна афилиейт програма.

Може да се регистрирате от този линк: ЛИНК за регистрация.
Гласувайте за блогчето ми в BGTOP.

3 коментара:

  1. и къде в условията видя, че се плаща и на клинк

    ОтговорИзтриване
  2. Тази програма някой пробвал ли я е? Какво са средните продажби от сайт с 1 000 посещения?

    ОтговорИзтриване
  3. щом няма да валят парите на всеки кликнат линк то кога

    ОтговорИзтриване