четвъртък, 4 юни 2009 г.

Пари онлайн с HOTFILE


Противно на статията ми срещу този тип сайтове, реших да опитам какво ще се получи. Попрочетох тук-там, че hotfile* са коректни и плащат на потребителите си. При достигане на $15 Вие автоматично ще получите превод в избрания от Вас вид(начин) за плащане. Имате избор между PayPal, Epassporte и WebMoney. Парите се изплащат всеки понеделник.
Всеки от потребителите на сайта разпространява линковете си по свой собствен начин. Някои спамят из форуми, други качват линковете в разни сайтове, където не нарушават никакви правила и т.н. Моят метод ще е по-нестандартен. Аз няма да се стремя да натрупам състояние, а просто ще вкуся и от този тип бизнес. Ще качвам файлове там, когато имам нужда от място за споделяне на файлове. Няма да се моля на всеки срещнат да свали еди кой си файл, понеже е глупаво. От статистиките на брояча на блогчето виждам, че има интерес към сайта и по ключови думи като "Nokia 5800 филми". Ще конвертирам разни филмчета и ще давам линкове тук. Така ще се постарая да бъда полезен и чрез свалянето на файла от hotfile*, Вие(интересуващите се от конвертирани филми) по такъв начин ще ми се отплащате за свършената работа. Лошото е, че има ограничение до 400MB, а конвертираните филми понякога надхвърлят този размер(според най-различни фактори), но... оставете това на мен :)

Размер на файла
Заплащане/Печалба
5-50Mb $5 за всеки 1000 сваляния

50-100Mb $7 за всеки 1000 сваляния
100-400Mb $10 за всеки 1000 сваляния

Това е таблицата, по която заплащат на потребителите. Както виждате се заплаща според размера на файла и броя на свалянията. Всичко това зависи от Вас.
Може да печелите по 20% от спечеленото на всеки Ваш реферал! Опитайте и тази възможност.

Линк за регистрация: HOTFILE*(реферален, за благодарност към мен) | HOTFILE(НЕреферален).

* - всички думи отбелязани с този символ(*) са реферални линкове, които ще Ви направят мои реферали, но по никакъв начин няма да навредят на Вашата заработка.
Гласувайте за блогчето ми в BGTOP.

3 коментара: