петък, 5 юни 2009 г.

Slumdog Millionaire / Беднякът милионер (2008) за GSM


Това е един филм, който завинаги ще остане в съзнанието ми. Този филм ме накара да изгледам участието на Сергей Станишев в "Стани богат", както и това на Бойко Борисов. До колкото си спомням и при двамата Ники Кънчев спомена за този филм. Наистина има какво да се види. Ето и едно резюме:

Това е историята на Джамал Малик (Дев Пател), 18 - годишен сирак от бедните квартали на Мумбай, който ще изживее най-вълнуващия ден от живота си.

Цялата страна наблюдава неговата игра в индийската версия на телевизонната игра „Стани богат”. Един въпрос го дели от голямата награда - 20 милиона рупии.

След края на предаването, полицията го задържа по подозрение за измама. Как дете от улицата би могло да знае толкова много?

От отчаяние и за да докаже своята невинност, Джамал разказва за живота си в бедния квартал, в който са израснали двамата с брат му. За техните приключения на улицата, за жестоките сблъсъци с местните банди и за Латика (Фрейда Пинто) - момичето, което е обичал и загубил. Всяка една глава от неговия живот му помога да отговори на въпросите от играта.

Всяка част от многопластовата история разкрива къде и как Джамал е научил отговорите на трудните въпроси. Само един въпрос остава загадка: Какво прави този млад човек в "Стани богат" без да има видимо желание за забогатяване?

Когато новият ден започне и Джамал се върне в шоуто, за да отговори на последния въпрос, инспекторът и шестте милиона зрители ще разберат отговора.

Скрийншот от филма:
Линк за сваляне на филма: Свали от тук.

Конвертиран е в резолюция 320x240 и е в .mp4 формат. Подходящ за гледане от голяма част от мобилните апарати, включително и Nokia 5800 Xpressmusic.

Гласувайте за блогчето ми в BGTOP.

Няма коментари:

Публикуване на коментар