неделя, 18 октомври 2009 г.

Как да изкачим клипчето си в Топ 40 на Vbox7


След наблюдение от моя страна върху клипчетата от Vbox7, които попадат в Топ 40, мога да заявя, че знам успешна стратегия за това, как да изкачим нашето клипче в Топ 40. Сега ще споделя с Вас какво точно се изисква стъпка по стъпка... Да започваме.

 1. Добре е още при създаването на клипчето, да изтипосаме някоя гола/полугола кака вътре, за да може хората да цъкат пауза на нея и тъмбнейлчето(thumbnail) във Vbox7 да бъде именно тя.
 2. Не влагайте много смисъл, защото днешната младеж(каквато е главната аудитория на сайта, за който пиша) не обича да мисли.
 3. Постарайте се продължителността да не е много голяма, освен ако няма МНОГО голи/полуголи каки в клипа. Времето е пари. Вече и подрастващите го знаят.
 4. В заглавието задължително трябва да присъстват думи и изрази от рода на: Ексклузивно, Скандално, Уникално, За първи път в сайта, Това ще Ви разтърси, Гол, Гола, Сексапилна и т.н. Надявам се, че схванахте идеята.
 5. Накарайте аверчетата си да гледат клипа точно в 00:00, защото тогава се заформят новите клипчета в Топ 40.

С тези 5 стъпки може да изкачите Вашето клипче в Топ секцията на всеки видео сайт. Няма нищо сложно в процедурата по изпълнение. Всеки е може да го направи. Опитайте и ще видите, че резултатите ще са на лице.

В заключение ще цитирам Моканина(за тези, които не са на ясно[хвала им], това е един мой приятел):

Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!

Гласувайте за блогчето ми в BGTOP.

9 коментара:

 1. Как да сформираме тъмбнейла? как да разберем точно на коя секунда да се появи 1 полугола кака, та като гледат картинката на клипчето да виждат нея, и да кликат за да набира гледания

  ОтговорИзтриване
 2. Ами примерно на 30-тата секунда имате снимка на каката. Когато клипчето стигне на нея, то Вие натиснете пауза и после пак си го пуснете.
  Помолете всичките си приятели и познати да повторят тази стъпка.

  Това е! :)

  ОтговорИзтриване
 3. А при теб действа ли?

  ОтговорИзтриване
 4. А как може да слагаме активни линкове в клипа както е в youtube

  ОтговорИзтриване
 5. Мисля, че от Vbox7 просто не го предлагат като функция. Въпрос на време е. Все пак си имат "идол", на който подражават :)

  ОтговорИзтриване
 6. Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже! - Йовков е гении!

  ОтговорИзтриване
 7. Ами примерно на 30-тата секунда имате снимка на каката. Когато клипчето стигне на нея, то Вие натиснете пауза и после пак си го пуснете.
  Помолете всичките си приятели и познати да повторят тази стъпка.

  Редактирай:

  За да избереш нов тапет - пусни клипа да се зареди, намери кадъра, който ти харесва най-много, натисни пауза. Ще видиш малка иконка в левия горен ъгъл. Цъкни върху нея, за да генерираш нов тапет.

  ОтговорИзтриване
 8. Zdraveite nqkoi ako moje da mi kaje po qsno che nemojah da razbera kak da go izkacha po skype nightripper_98 molq vi :)

  ОтговорИзтриване