сряда, 21 октомври 2009 г.

Как да се издъниш тотално


Събуждам се аз тази сутрин и решавам да посетя един жалък форум, който навестявам защото е пълно с "интелигентни" хора. Е, всичко хубаво, но виждам, че за пореден път са изтрили акаунта ми и са се обосновали с това, че съм имал още няколко(отново затрити и неактивни).
Човешката глупост няма граници. За мен тези хора са неблагодарници. Забраниха предпоследният ми акаунт, понеже в разделът, където мога да си спамя наред(защото и това трябва да го правя някъде), писах, че трябва да се неутрализира администратора и то съвсем в кръга на шегата, каквато беше и цялата тема. Е, добре ама админа не беше на това мнение и ми забрани достъпа. При положение, че и към мен имаше цветушти изказвания, които бяха наказвани с разните му там шарени картончета и т.н.
Последва и последния акаунт, който както споменах беше блокиран поради причината, че съм имал много акаунти. Ами как няма да имам, като ми ги премахвате с и без причина...
Жалко само, че администраторът е голям човек, който явно или се сдухва покрай хлапетиите, или хич не му пука за форума и ме смята за един от тях. Жалко, че и пича ми падна в очите. Та това е простата стъпка да се издъниш тотално. Просто постъпи глупаво =)

Един съвет към всички, които четат блогчето ми: Щом сте попаднали тук, то по една или друга причина Вие сте по-нормални от потребителите на FMFREE. В такъв случай не мисля, че е необходимо да си губите времето с подобен тип "точкови" форуми.
Благодаря Ви!

Гласувайте за блогчето ми в BGTOP.

1 коментар:

  1. Мен ма банват вече за .... 10010 път лапаташи иначе админа е голям човек на около 30 години

    by:ivandeka_da znam

    ОтговорИзтриване