четвъртък, 19 ноември 2009 г.

България е боклук!!!


Да! Правилно четете. Аз смятам, че нашата държава е като едно бунище. Защо? Ами ако още не сте го проумели, значи или сте много малки, или сте слабоумни! Тези, които ще питат защо мисля така, нека опитат да ме опровергаят. В България няма управляващи. Има корумпирани! Има алчни! Да, тези ги има по целия свят, но в България са 99% от населението. Всеки е алчен. Никой не може да каже, че не е. Но от алчен до АЛЧЕН има разлика. Не може живота на някой да зависи от теб, а ти да чакаш да ти се дадат пари, за да помогнеш. Това е изрудщина! Полицаи, лекари, депутати... 99% от тях са за разстрел! Това е България. Природа сме имали. Да, вярно е! ИМАЛИ сме. Сега какво имаме? Имаме малко природа, а след 20 години ще има там, където не може да се застрой нищо! Славно минало сме имали... Да! Имали сме! А какво правим сега с "милата" ни държава, за която дедите ни са дали живота си? Осираме я!
"Хвала" на всички БЪЛГАРИ! Пикая на България!
Гласувайте за блогчето ми в BGTOP.

5 коментара:

 1. БЪЛГАРИЯ Е БОКЛУК ДЪРЖАВА. УПРАВЛЯВА СЕ ОТ БОКЛУЦИ. БЪЛГАРИЯ Е КОЧИНА.

  ОтговорИзтриване
 2. Нали знаеш, че държавата я правим НИЕ ? каквито сме ние такава е и държавата! в това число включвам : себе си, ТИ и всички останали!

  ОтговорИзтриване
 3. Не бих могъл да го отрека!
  Но всъщност тук думата 'правим' може би не е много точна, защото по-скоро цялата тази мизерия е в резултат на това, че нищо НЕ правим.
  А и вече е прекалено късно, да се направи много.

  ОтговорИзтриване
 4. здравни осигуровки20 март 2011 г., 16:04 ч.

  Дам, "правим" не е точно, забравил съм да сложа отпред "НЕ"
  Ами за това пак ние сме си виновни... кой ще дойде да ни оправи държавата ако не самоте ние ?

  Аз мисля, че може! Но едвали ще стане ...

  нали знаеш - Всичко е възможно! Историята помни много славни моменти...

  ОтговорИзтриване