вторник, 22 декември 2009 г.

Лято 2010

Лято 2010..., не знам защо, но му звучи купонджийско, a със сигурност няма да обяснявам къде ще купонясвам пред Лято 2010, защото едва ли ще ми остане време. По-скоро целя да разбера къде ще работят читателите ми през това Лято 2010. Убеден съм, че една част(не знам точно какъв процент) от Вас си имат стабилна работа в България и няма да я напускат. Други най-вероятно ще се ориентират към морето, където аз бях през Лято 2009. Ами не е зле, но има доста обстоятелства, от които ще зависи какво ще бъде пребиваването Ви там. Знам също, че ще има и хора, които ще напуснат нашата "мила" държава и ще си потърсят късмета другаде.
Точно това ми е интересно. С коя държава смятате да "изневерите" на България? Какви отзиви имате за различните държави в Европа, а и дори извън нея? Не искам обаче да се цитират мненията на Ани Салич и Юксел Кадриев от bTV новините, където изкарват българския народ едва ли не глупав, че напуска България. Ще се радвам на компетентни мнения от хора, които вече са били навън и имат наблюдения върху конкретни държави.
Не малка част сигурно ще предпочетат да заминат на бригада, организирана от местна агенция. Искам да Ви предупредя да бъдете много внимателни с избора, понеже има адски много фирми, които целят да Ви приберат паричките, а после няма да им хванете дирята.
Други пък най-вероятно ще нарамят сака и ще тръгнат, където ги отвее вятъра(така, както обичам да правя аз). Това не е грешка, но е доста рисковано, понеже ако не Ви огрее, оставате "на сухо".

И един съвет към всички Вас: Винаги си правете back up. Тоест, винаги си оставяйте пари за връщане, понеже не се знае какво ще Ви сполети.

Ето и някаква псевдо карта, която изобразява евентуалните температури през Лято 2010:

Поздрави и успех на всички!
Гласувайте за блогчето ми в BGTOP.

Няма коментари:

Публикуване на коментар