неделя, 24 януари 2010 г.

Как Да Получите Напълно Безплатен Вип Акаунт В GepimeТози профил е поставил ограничение.За да видите профила, станете вип...Предполагам поне веднъж ви се е случвало да искате да видите снимките на някого в Gepime и да сте получили „покана” да станете V.I.P.

Ето и друго съобщение:”Екипът на Gepime.com ви съобщава, че поради големия интерес към вашия профил, вие получавате вип акаунт за 48 часа.С него може да разглеждате....”

Това беше част от писмото, което получих в електронната си поща днес.Как може да получите и вие вип акаунт без да платите нито стотинка ?

Сега ще ви обясня колко лесно и бързо може да се сдобиете и вие с безплатен вип абонамент, без да пращате нито един смс или да друг начин на плащане.

Първо трябва да обясня, че за целта тряба да си измислите хубав женски прякор.Нещо от сорта на palavo_eziche, nenasitna, mrysnicata или нещо в този дух.Ще бъде доста трудно да намерите име, което вече не е заето.За това ви предлагам да обмислите няколко такива прякора, преди да прибегнете до регистрацията в сайта.Колкото по цинични, толкова по – добре!

На второ място е абсолютно задължително да се сдобиете със снимка на някоя мацка.Руса, перверзна, с големи гърди – точно в десятката!Тип Памела Андерсън.Ако намерите такава снимка не се колебайте да я ползвате за вашия профил - фантом.Ще ви улесня малко като ви дам няколко жокера, от където може да се сдобиете със снимки на истински момичета – безплатно.

Сайтове, които нямат воден знак на снимката и могат да се свалят – това са вашите сайтове!В България те са: http://www.album.bg/ и http://www.snimka.bg/ .

От чуждестранните уеб страници бих препоръчал : http://www.flickr.com/ , http://www.facebook.com/ (доста известен и в България), http://www.myspace.com/ .Аз лично винаги търся снимки на профили в чужбина.Причината е, че процента някои да е публикувал тази снимка в български сайт за запознаства е миимален.

Какви снимки не бива да слагате?

Забравете снимките на порно звезди, еротични модели и т.н.Днес всеки гледа порно(даже и тези, които не си признават гледат) и мислите ли , че снимка на Shyla Styles или Audrey Bitoni ще подхожда на 22 годишно момиче от София и няма да бъде разпознато?

След намирането на перфектна снимка от нета, избор на прякор, идва време на регистрацията.

Първо изберете между градовете София, Пловдив, Варна, Бургас.Логиката е градовете с най- голямо население, съответно потребители.

Следващото нещо изключително важно е да отбележите, че сте тук за връзка с жена.”Жена търси жена”.Така вие ще увеличите интереса към вашия профил.Почти всеки мъж е имал фантазия да прави секс с две жени.Ето защо тези профили са едни от най-често търсените в гепи ме. Има и много жени, които търсят връзка с жени.Така като съберете 2 плюс 2 ще разберете, че е за предпочитане да отметнете имено това търсене.

После не ви остава нищо друго да чакате вашия вип акаунт.Упс, грешка!Вашия безплатен вип акаунт.


Тази статия е написана от моят гост блогър, Иво. Той предлага изготвяне на статии срещу съответното заплащане. Не съм редактирал статията, понеже мисля, че всеки трябва сам да види и прецени, на кой и колко трябва да плати. Според мен Иво умее да пише качествени статии, които грабват потребителския интерес. Не можете да го отречете ако четете това :)

Ето и един клип, който представя работата и идеите на колегата, Иво:


Гласувайте за блогчето ми в BGTOP.

Няма коментари:

Публикуване на коментар