неделя, 7 февруари 2010 г.

Аватар - на 3D или не


Много се изписа относно този филм. Много отзиви имаше за ефектите, използвани във филма, за замисъла и въобще за всичко като цяло. И е нормално. Превърна се в най-касовия филм за всички времена. И като човек, който изчаква да го гледа на 3D, ми е адски интересно ефектите ли правят филма толкова добър или всичко му е перфектно...? Както казах, мнения много по въпроса. Всеки представя своята гледна точка. Едни казват, че смисъла му е много добър, други пък, че не е кой знае какво като замисъл, но пък ефектите компенсирали, а трети, че няма слабо място.
Със сигурност аз ще експериментирам. Ще го изгледам у дома с най-доброто качество до момента(HD релийзът на група IMAGINE), а след това ще го видя и на 3D или всъщност нещата ще са в обратен ред, 3D и после на PC-то.
Ще ми бъде интересно хора, които вече са го гледали на 3D, да споделят какво мислят за ефектите на филма. Знаем, че всеки има различно виждане върху нещата и именно това осмисля живота ни. Едни казват, че ги заболяла главата, други, че нямали никакви проблеми. Вие към кой тип хора сте?

Още едно място, където може да обсъдим повечко неща за Аватар: ЛИНК
Гласувайте за блогчето ми в BGTOP.

2 коментара:

  1. Филма на кино с 3д очила.Уникален е !

    ОтговорИзтриване
  2. Филмът е просто уникален. Ето затова спечели най-много пари от всички филми досега, ето затова е на топ позиции в IMDB.com :) Филмът си заслужава да се гледа!

    ОтговорИзтриване