сряда, 17 февруари 2010 г.

Адреналинката Яна с домашно порно

porno-s-adrenalinkata-qna
От 2 дни Tarsq.com бележи голям растеж в посещенията, благодарение на домашното порно на адреналинката Яна, което плъзна из интернет. Доста любопитно ми стана обаче как се е появило там? Най-приемливото нещо за мен е, че мъжкото присъствие в клипа го е разпространил. Доста слухове имаше също и за PR-a, които също са допустими, понеже в България всяка трета известна личност има порно или еротични снимки. Тенденцията започва да излиза и извън нашите граници, но това е друга тема.
Ако проявявате любопитство и все още не сте изгледали клипчето то ето къде може да го направите: Порно с адреналинката Яна.
Очаквам мнения именно за това как клипа се е появил в интернет, а не как се справят участниците.

Редакция: Сега попаднах на интервю с Яна, относно клипчето, където тя обяснява, че този, който е пуснал клипа е бившия й годеник.

Линк към интервюто: Интервю с бившата адреналинка Яна за порно видеото заляло интернет
Гласувайте за блогчето ми в BGTOP.

3 коментара:

  1. Мдаа ама бившия и е отрекъл на интервю при Бареков !!! Така че остава единствено тя да си го е качила...глада е лош съветник :) Както самата тя каза: "бих приела всяко атрактивно предложение в момента"

    ОтговорИзтриване
  2. След всичките и изяви за мен няма съмнение, че това си е нагласено от нея. А обвиненията към Иво и сплетните по негов адрес определено навяват на мисълта за търсенен на начини да бъде обезпечена. Прави впечатление, че девойката е доста нескромна. Както се разбра от интервюта и от двамата тя взима не малка издръжка за детето от държавата(около 1500 лв.) Работи вечер като танцьорка. Освен това по-голямата част от издръжката за детето се поема от Иво. Та Яна не си поплюва и се е засилила към върха.

    ОтговорИзтриване
  3. спорет мене таа не стаа за порно звезда ! е тама ша я срещне некой и ще я изнасили като първата срещната!!

    ОтговорИзтриване