петък, 5 март 2010 г.

Електронната цигара - безполезна или не

Много от нас(пушачите) са опитвали да откажат цигарите по най-различни начини. Аз обаче не успях по никакъв начин. Стигнах до заключението, че само волята може да ти помогне.
Покрай цялата тази работа разбрах обаче, че може да имаш помощно средство към волята, а именно електронна цигара. В последно време все повече и повече хора употребяват тази технология, за да намалят/откажат цигарите. Мой приятел получи електронна цигара за рождения си ден. Сега обаче тя е в мен и се удивлявам колко ефикасна може да бъде.
Ето и една снимчица, за да не говоря/пиша на сляпо:

Това представляват пълнителите(патроните) и самата електронна цигара. Пълнителите биват 4 вида. Без съдържание на никотин, с ниско такова, със средно и разбира се - високо(което е и отметнато при мен). Мога да опиша какво представляват точно тези филтри от снимката(с най-високо съдържание на никотин). Баща ми, който е пушач от 30 години и то на тежки цигари, не успява да си дръпне много, без да се закашля. Аз също. За сметка на това пък като се свикне всичко си идва на мястото и сега смея да твърдя, че наистина могат да подпомогнат волята Ви да се откажете от хилядите вредни съставки на тютюна.
След проявеното любопитство от моя страна веднага се сдобих с няколко такива електронни цигари(пълен комплект). Ако някой се чуди дали си заслужава, смело мога да кажа - да! Ако се чуди от къде да се сдобие, аз съм човека!
Ето какво представлява пълния комплект:

Както сами виждате, получавате зарядно за кола, USB зарядно и обикновено зарядно(220V), упътване и грозновата кутия.

Цена: 40 лв.!

Допълнителна информация ТУК или на мейла.
Гласувайте за блогчето ми в BGTOP.

6 коментара:

 1. доста евтино ми се вижда, доволен ли си ? познати казват, че са се охарчили над 100 кинта.

  ОтговорИзтриване
 2. Ами ако кажа, че съм доволен, ще изглежда така, сякаш искам да си пробутам артикула. В крайна сметка обаче не мога да си кривя душата. Доволен съм!
  В Свежо вече споменах, че предубежденията за цената са доста кофти. Не е задължително да се оръсиш здравата, за да получиш нещо добро.
  Не твърдя, че цигарата е перфектна или нещо такова, но смело мога да заявя, че може да задоволи нуждите на един пушач. Всеки може да пробва да си купи електронна цигара от 120.00 лв., но пак няма гаранция, че ще получи това, което той иска!

  ОтговорИзтриване
 3. Адриян Георгиев6 март 2010 г., 9:15 ч.

  Тази е ефтин китайски боллук и вече са по 20 лв. А сега да ви кажа, за отказването. Аз пушех по 3 кутии на ден и разбира се пробвах и с електрона залагалка- не става. Вече ги отказах и то само с воля-не е чак толкова страшно колкото го говорят. Проблема е първата седмица и това е.Успех на всички с воля , и на другите , разбира се. Георгиев.

  ОтговорИзтриване
 4. zashto vsichki govoriat za otkzvane - az do kolkoto razbrah tove e zamestitel a ne sredstvo za otkazvane
  abe vajnoto e da ne mi tzpate vuzduha puk ako shtete i lepilo dishaite

  ОтговорИзтриване
 5. Не става тва.
  Както казва колегата - 1 седмица го "пуших" тва... развали се нещо и като си запалих една истинска цигара с такъв кеф я изпуших... :)

  Аз ги отказах без никакви помощни средства...пък пушех над 10 години.

  ОтговорИзтриване
 6. за някои не става за други става, жена ми 23 години пуши гадните треви на Булгартабак, но сега вече 6-7 месеца си пафка електронната цигара и си е много доволна, пък и аз защото ми спестява по 120-130 лв на месец

  ОтговорИзтриване