вторник, 30 март 2010 г.

Разделени.ком - Излей мъката си от раздялата с любимия човек


Здравейте.
По случай нещата, които ми се случиха напоследък, реших да направя един форум, където всеки, който се чувства така, както се чувствам аз, ще има възможност да си излее мъката.
Вероятно при повечето от Вас, които са имали сериозна и пламенна връзка и в един момент тя приключи, а причината НЕ сте само Вие(проблемите винаги изискват 2-ма или повече участници), то няма как да не се натъжите(натъжаване е в най-добрия случай).
Голяма част от хората се депресират, започват да търсят причината за това, което им се е случило, но явно вече е прекалено късно. Причините се търсят и изглаждат още когато усетите, че нещо във връзката Ви куца. Както и да е. Това ще коментираме във форума. Точно в такъв момент на депресия човек има нужда да каже всичко, което му идва отвътре, което му казва сърцето. В някои случай обаче човек не желае да показва слабост(аз лично не го приемам така), в други пък просто няма подходящ човек, на който да споделиш това, което ти тежи и от който очакваш да получиш разбиране и адекватни съвети. Всичко това може да доведе до по-сериозни проблеми. За да Ви помогнем да избегнете това, Ние създадохме Разделени.ком. Това е форум, в който бихте могли да споделите всичко, като се скриете зад избрано от Вас потребителско име. Ние ще Ви изслушаме и ще се опитаме да Ви дадем съвет, който няма да доведе до неприятни последици. Под Ние нямам в предвид професионален екип, а всички членове на форума, защото са малко хората, които разбират от изкуството - любов.
Ние сме там и Ви очакваме. Не бъдете стеснителни, а позволете на сърцето си да страда по-малко. Споделената мъка е половин мъка :)


Гласувайте за блогчето ми в BGTOP.

Няма коментари:

Публикуване на коментар