петък, 15 октомври 2010 г.

Антикризисно пазаруване в интернет

Криза е! Поне така казват. Дали е само в главите ни или това е поредния начин да се манипулират цените на всякакви продукти в България, не е ясно. И все пак тук няма да говорим за неприятните последици от кризата, а за това, как да се преборим с нея. Ние се славим като изобретателен народ, че понякога дори и повече, но това също е друга тема. Ето на какво решение за онлайн пазаруване попаднах аз. Сайтът представлява нещо, като онлайн магазин, но предлага само промоционални оферти, предоставени от самите собственици. От Deals.bg се стремят да обхванат широка гама от услуги и както се вижда, успяват.
Типично по български ще се запитаме "Но защо собствениците на всички тези ресторанти, хотели, спа центрове, спортни заведения и много други, правят тези отстъпки?". Отговорът е прост. Както добре знаем, всеки собственик "надува" цените, за да припечели повечко от стоките/услугите си и в повечето случаи това изкуствено повишаване на цените е около или над 100%. Всеки един от партньорите на Deals.bg преценя, че намали процента печалба, но за сметка на повече клиенти, това ще се отрази добре на обекта, който притежава и ръководи.
Вие също може да съдействате за откриването на нови обекти, които биха желали да увеличат посещаемостта/използваемостта си и едновременно с това да спечелите 50 лева. А ето за какво говоря точно:
Пиши ни на partner(at)deals.bg, ако познаваш някой, който би желал да популяризира бизнеса си, предоставяйки оферти с намаление над 40% на www.deals.bg. Съдействай ни в договарянето на промоцията и DEALS.BG ще възнагради услията ти с хонорар в размер на 50 лева.
Тази извадка от сайта за групово онлайн пазаруване Ви предоставя уникална възможност. Ако често посещавате любимо място, то може да говорите със собственика/управителя и да спечелите 50 лева за всяко Ваше съдействие. Това разбира се ще се отрази добре и на самите Вас, защото предполагам, Вие също ще използвате промоционалните ваучери, които ще бъдат предоставени.

Пожелавам Ви приятно възползване от офертите, които Ви се предоставят от Deals.bg! Нека заедно преборим кризата!
Гласувайте за блогчето ми в BGTOP.

Няма коментари:

Публикуване на коментар