неделя, 19 декември 2010 г.

Как да играем Minecraft безплатно

Minecraft free безплатно
Напоследък Minecraft нашумя изключително много. Аз също реших да я пробвам и наистина е адски зарибяваща. На пръв поглед човек би си казал "Пф, кофти графика, едва ли по-добър геймплей...", НО..., тук има едно голямо НО. Замисълът на играта е изключително добър, а и трябва да се има предвид, че играта все още е Алфа(Alpha). Вярвам, че в бъдеще Markus Persson(Notch) ще добави нови, интригуващи елементи към геймплея на играта.
Към момента целта Ви в играта е да събирате руда, да я обработвате и от нея да правите оръжия, предмети и въобще неща, които ще Ви помагат през нощта, когато навън се появяват грозни гадини(от зомбита до взривяващи се кактусоподобни). Първоначално ще трябва да си набавите куб, където ще извършвате комбинациите между различните предмети. Като цяло играта може да убие голяма част от времето Ви и да изживеете наистина положителни емоции, особено когато откриете диамант. Ето какво става, когато това се случи(видеото е предоставено от колегата ми Engise):Има още много неща, с които със сигурност ще се забавлявате, ако си падате по такъв тип игри.
А ето и откъде може да свалите играта и да я играете безплатно, защото по принцип е ограничена и към текущия момент трябва да заплатите сумата от €9.95, с което ще си осигурите легална игра, както на сингъл, така и на мултиплеър режим, а и ще получавате всички ъпдейти и нови версии, които ще излизат в бъдеще. Боя се обаче, че последния ден е днес(19.12.2010г.), в което не съм напълно сигурен. След като изтече този срок, играта ще се продава на стойност €20.00.
И все пак нека се върнем към безплатната част, която предполагам вълнува повечето от Вас. От ТУК може да свалите архива, който е с размер 7.8MB и съдържа безплатна версия на играта, документ с инструкции и 2 от моите миксове, които съм правил преди време, приемете ги като бонус и не се присмивайте много... :)

В заключение ще Ви пожелая приятни мигове и емоции с Minecraft!
Гласувайте за блогчето ми в BGTOP.

4 коментара:

  1. Игрите от този тип наистина могат да те забавляват, когато имаш време за губене. Имаше една подобна преди време, когато бях малък и играехме още на телевизионни игри. Аз мога да препоръчам една друга зарибяваща игра - Bloons Tower Defence.

    ОтговорИзтриване
  2. Играта си я бива преди време си виках оставете ме да си играя нормалните игри а сега немога да стана от компа :D

    ОтговорИзтриване
  3. Да както си написал в статията играта е с лоша графика, но за сметка на това има доста функции, които могат да ни забавляват за сметка на графиката. И вече има много текстури с които можем да сменим малко обстановката и изцяло повечето блокове в играта за да стане разнообразна и забавна игра. Също има и много сървъри и може да играем с приятели и да се забавляваме с други играчи, фенове на играта.

    ОтговорИзтриване