неделя, 9 януари 2011 г.

Края на Facebook на 15 март - лъжа


Понеже изведнъж гръмна новината, а и виждам, че доста хора се вързват, реших да напиша една статия, за да дръпна малко трафик по-скоро, отколкото да напиша нещо ценно. Нещото, което смятам да напиша, може би ще Ви подейства успокояващо. :)
Искам първо да Ви попитам каква може да бъде реалната причина за едно такова спиране и би ли го направил психически стабилен човек? - Не.
Facebook се нарежда в TOP3 на най-посещаваните сайтове, адски доходоносен е... Две причини, поради които би бил продаден, но не и СПРЯН!

Повече информация по темата може да получите, като прочетете тази тема в Предприемач.

Надявам се да си спретнем приятна дискусия чрез тази публикация.
Гласувайте за блогчето ми в BGTOP.

8 коментара:

 1. Аз също не вярвах.Да си призная имах поне 3 версии за тази опитна информация.Но това е друг въпрос.Дълбоко си знаех че е невъзможно

  ОтговорИзтриване
 2. Естествено, че е лъжа. Facebook няма как да бъде спрян, къде за радост, къде за съжаление...

  ОтговорИзтриване
 3. Английският сайт, който пусна слуха обаче е намазал няколко хилки от ненормалния трафик.. Тъй като респективно той беше посочван като източник на новината почти навсякъде.. :)

  ОтговорИзтриване
 4. Фейсбук не може да бъде затворен. Не виждам, кой нормален човек ще се откаже от 500-700 млн. на година. Човек няма да го затвори, а по-умно е да го продаде.

  ОтговорИзтриване
 5. Ама много ясно че е лъжа. Кой би си помислил, че ще спрат нещо изкарващо милиони на месец?

  ОтговорИзтриване
 6. Поредната лъжа.Както беше и със Skype, че ще става платен.Пуснат някоя такава лъже и българите като най-наивни вярват на всичко от интернет.

  ОтговорИзтриване
 7. Големи глупости изписаха :) но някои блогове на английски добри пари извадиха :) около 70 000 посещения за 2 седмици малко ли са :)

  ОтговорИзтриване
 8. Толкова печеливш сайт не се затваря ей така, това е доста добър маркетингов ход.

  ОтговорИзтриване