петък, 11 февруари 2011 г.

Видеонаблюдение за дома и офиса


Чудите се какво правят Вашите малчугани, докато Вие сте на работа или другаде, където те са извън Ваш контрол. Искате да знаете дали учат уроците си или просто сте загрижени за тях. Как бихте могли да постигнете това? Как бихте могли да наблюдавате какво се случва в дома Ви, докато Вие сте извън него?
Друго обстоятелство, което е нерядко срещано, е желанието да бъде наблюдаван персонала в даден офис, с цел да се подобри качеството на работа, като се избягва извършването на дейности, които разсейват персонала.
Всичко това вече може да се реализира!
Отговорът е камери за видеонаблюдение! С разрастването на технологиите, самите те стават достъпни за нормалния потребител. Цените вече са толкова ниски, че почти няма да се отразят на месечния Ви бюджет. Разнообразието, което ще срещнете, ще Ви позволи да направите правилния избор за Вашия дом/офис.
И като заговорим за цени, колкото и евтино да е дадено нещо, ние, българите, имаме навика винаги да търсим компромисен вариант. Също така е възможно да целим просто да предотвратим неприятни инциденти в дома/офиса, като респектираме евентуалните нарушители чрез "активни" камери, които разполагат със светлинна индикация. Това са така наречените фалшиви камери.
Те няма да Ви осигурят надзор, но както вече споменах, биха могли да откажат нарушителите, защото по нищо не се различават от истинските камери.

А Вие подсигурихте ли дома/офиса си?
Гласувайте за блогчето ми в BGTOP.

5 коментара:

 1. За сега не съм използвал камери, но наистина варианта за наблюдение на деца е много добър!

  ОтговорИзтриване
 2. Или по-скоро за наблюдение на персонал, особено ако работи в магазин /дали краде и т.н/.

  ОтговорИзтриване
 3. То вече всеки те гледа от всякъде и без камери сме за никъде!

  ОтговорИзтриване
 4. дам за персонал си е просто чудесно
  офиса на хостинга има и с микрофон даже :) ако се оплават от Шефа

  ОтговорИзтриване
 5. Ха-ха, и с тези фалшиви камери ще стане като банката в Сливен, или като някой от многото обрани трезори, поради икономии със сигурността...
  ----------
  Сваляне от vbox7.

  ОтговорИзтриване